600true dots bottomright 100true false 800none
  • 5000 fade false 60 bottom 30 https://www.alimoslive.gr/odigos-polis/il-toto-kalamaki
    Slide3 
  • 16000 fade false 60 bottom 30 https://www.facebook.com/localsmarketcafe/
    Slide2 
  • 5000 fade false 60 bottom 30 https://www.alimoslive.gr/probalete-thn-epixeirhsh-sas-sto-alimoslivegr
    Slide3 

8912-tigania-xoirini-sto-fourno-by-xaroula

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1,5 κιλό τηγανιά χοιρινή
  • 5 πράσινες πιπεριές κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 200 γραμ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
  • λίγο δενδρολίβανο
  • 1 κούπα λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα βαθύ σκεύος, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  2. Τοποθετούμε σε λαδόκολλα το μίγμα του κρέατος και το κλείνουμε καλά.
  3. Από πάνω, τυλίγουμε το φαγητό και με αλουμινόχαρτο, το βάζουμε σ’ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200C για 3 ώρες.
  4. Συνοδεύουμε το φαγητό με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι πολύ εύκολη συνταγή, ευπαρουσίαστη και πεντανόστιμη! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!

πηγή: sintagespareas.gr

Bolivar

Διαφημίσεις
Διαφημίσεις