Τι χρειαζόμαστε:
- 1,5 κιλό τηγανιά χοιρινή
- 5 πράσινες πιπεριές κομμένες σε τετράγωνα κομμάτια
- 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 200 γραμ. κεφαλοτύρι κομμένο σε κύβους
- λίγο δενδρολίβανο
- 1 κούπα λάδι
- αλάτι, πιπέρι
- λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο
Πώς το κάνουμε:
- Σε ένα βαθύ σκεύος, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Τοποθετούμε σε λαδόκολλα το μίγμα του κρέατος και το κλείνουμε καλά.
- Από πάνω, τυλίγουμε το φαγητό και με αλουμινόχαρτο, το βάζουμε σ’ένα ταψί και ψήνουμε στο φούρνο στους 200C για 3 ώρες.
- Συνοδεύουμε το φαγητό με πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι πολύ εύκολη συνταγή, ευπαρουσίαστη και πεντανόστιμη! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!
πηγή: sintagespareas.gr