600true dots bottomright 100true false 800none
  • 5000 fade false 60 bottom 30 https://www.alimoslive.gr/odigos-polis/bolivar-beach-club
    Slide3 
  • 16000 fade false 60 bottom 30 https://www.facebook.com/localsmarketcafe/
    Slide2 
  • 5000 fade false 60 bottom 30 https://www.alimoslive.gr/probalete-thn-epixeirhsh-sas-sto-alimoslivegr
    Slide3 

almira-koulourakia-karotou

Υλικά:

  • 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ολικής(περίπου)
  • 4 μεγάλα καρότα τριμμένα
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα λευκό ξηρό κρασί

Εκτέλεση:

  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το κρασί,το λάδι,το αλάτι,το καρότο και προσθέτουμε ζυμώνοντας λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακιά που να μην κολλάει στα χέρια.Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο αλεύρι
  • Παίρνουμε μικρά κομματάκια ζύμης,τα ανοίγουμε σε λεπτά κορδόνια και τα κλείνουμε σε κύκλους
  • Τα τοποθετούμε σε ταψί,αφού πρώτα έχουμε βάλει λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν

Tips:Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το καρότο με σπανάκι ζεματισμένο και αλεσμένο στο μούλτι ή σκόρδο σε σκόνη ή κρεμμύδι,ακόμα και πατέ ελιάς ή ηλιόσπορους

πηγή: olgascuisine.blogspot.gr

Bolivar

Διαφημίσεις
Διαφημίσεις